Eddie Hara (1957)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Eddie Hara
Eddie Hara (1957)

Eddie Hara (1957)

Kunstenaar

Eddie HARA ( Salatiga (Indonesië) 1957)

Eddie Hara wordt 'The Punk Uncle of Indonesian Art' genoemd. Geboren in 1957 op Java, Indonesië, woont hij nu in Basel, Zwitserland en is een bekende naam in de internationale kunstwereld. Je komt hem zowel tegen op bekende internationale kunstbeurzen, als in graffiti- en street-art steegjes, als op comic-boek beurzen samen met andere comic-boek kunstenaars. Eddie doet niet aan highbrow-lowbrow.

Aan het begin van zijn carrière riep Eddie Hara meteen al verbazing op onder de kunstverzamelaars en kunstgaleries. Zij waren op zoek naar originele, ethnische Indonesische kunst. Eddie schilderde vooral absurde wezens wat meer in de richting van pop culture ging dan vanuit zijn Javaanse achtergrond. Vandaag de dag staat hij in de kunstwereld vooral bekend om zijn clash tussen Dadaïsme en Urban Street Life. Zijn muurschilderingen en zijn werken op canvas laten een mix van kinderlijke fantasie en maatschappijkritiek zien.

Hij heeft tentoonstellingen gehad in onder meer Cuba, Frankrijk, Duitsland, India, Zwitserland, Holland en Indonesië. Zijn werken worden wereldwijd verkocht bij galleries en kunstbeurzen.

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  Indonesisch Indonesisch  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Eddie Hara - Mambo Kings, XI kopen? Bied vanaf 500!
Eddie Hara - Mambo Kings, XITekening / Aquarel
Geplaatst doorpoll23
Eindtijd 15-02-2023 om 20:07
Jaartal1997
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen64 cm x 48 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Eddie Hara

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Eddie Hara? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Eddie Hara. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Eddie Hara en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Eddie Hara te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Eddie Hara!

Volg het aanbod kunst van Eddie Hara te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Eddie Hara te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Eddie Hara instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Eddie Hara kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Eddie Hara!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Eddie Hara kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Eddie Hara en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Eddie Hara via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Eddie Hara of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Eddie Hara?

Kunst kopen van Eddie Hara begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Eddie Hara, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Eddie Hara. Om meer kans te maken om de Eddie Hara te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Eddie Hara! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.