Edwin Hagendoorn (1968)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Edwin Hagendoorn
Edwin Hagendoorn (1968)

Edwin Hagendoorn (1968)

Kunstenaar

Edwin HAGENDOORN (Rotterdam 1968)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Edwin Hagendoorn - De Verfroller - Spaarne (Haarlem) kopen? Bied vanaf 500!
Edwin Hagendoorn - De Verfroller - Spaarne (Haarlem)Schilderij
Geplaatst doordeikelenboom
Eindtijd 05-09-2022 om 22:15
Jaartal2000
TechniekOlieverf
Afmetingen80 cm x 105 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Edwin Hagendoorn

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Edwin Hagendoorn? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Edwin Hagendoorn. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Edwin Hagendoorn en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Edwin Hagendoorn te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Edwin Hagendoorn!

Volg het aanbod kunst van Edwin Hagendoorn te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Edwin Hagendoorn te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Edwin Hagendoorn instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Edwin Hagendoorn kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Edwin Hagendoorn!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Edwin Hagendoorn kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Edwin Hagendoorn en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Edwin Hagendoorn via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Edwin Hagendoorn of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Edwin Hagendoorn?

Kunst kopen van Edwin Hagendoorn begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Edwin Hagendoorn, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Edwin Hagendoorn. Om meer kans te maken om de Edwin Hagendoorn te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Edwin Hagendoorn! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.