Egon Schiele (1890-1918)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Egon Schiele
Egon Schiele (1890-1918)

Egon Schiele (1890-1918)

Kunstenaar

Egon Schiele werd op 12 juni 1890 geboren in Tulln in Neder-Oostenrijk.Hij was o.a. lid van de Neukunstgruppe.Nadat in 1918 Gustav Klimt overleed werd Schiele de belangrijkste kunstenaar van Wenen.Op 31 oktober 1918 overleed Egon Schiele aan de Spaanse griep.

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Oostenrijks Oostenrijks  
Links
Favoriet
FA. (50 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Egon Schiele - grote portfolio met 6 kunstfoto's kopen? Bied vanaf 50!
Egon Schiele - grote portfolio met 6 kunstfoto'sFotografie
Geplaatst doorJenny13
Eindtijd 23-03-2023 om 22:25
Periode1945 t/m 1999
TechniekPortfolio
Afmetingen44 cm x 31 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Egon Schiele

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Egon Schiele? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Egon Schiele. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Egon Schiele en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Egon Schiele te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Egon Schiele!

Volg het aanbod kunst van Egon Schiele te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Egon Schiele te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Egon Schiele instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Egon Schiele kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Egon Schiele!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Egon Schiele kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Egon Schiele en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Egon Schiele via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Egon Schiele of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Egon Schiele?

Kunst kopen van Egon Schiele begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Egon Schiele, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Egon Schiele. Om meer kans te maken om de Egon Schiele te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Egon Schiele! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.