Emile de la Montagne (1873-1956)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Emile de la Montagne
Emile de la Montagne (1873-1956)

Emile de la Montagne (1873-1956)

Kunstschilder

Emile Pierre DE LA MONTAGNE (Antwerpen 1873 - Elsene 1956)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Emile de la Montagne - Stilleven met appelen kopen? Bied vanaf 70!
Emile de la Montagne - Stilleven met appelenSchilderij
Geplaatst doorMira
Eindtijd 03-03-2023 om 22:40
Jaartal1930
TechniekOlieverf
Afmetingen41 cm x 38 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerMarouflé
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Emile de la Montagne

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Emile de la Montagne? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Emile de la Montagne. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Emile de la Montagne en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Emile de la Montagne te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Emile de la Montagne!

Volg het aanbod kunst van Emile de la Montagne te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Emile de la Montagne te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Emile de la Montagne instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Emile de la Montagne kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Emile de la Montagne!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Emile de la Montagne kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Emile de la Montagne en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Emile de la Montagne via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Emile de la Montagne of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Emile de la Montagne?

Kunst kopen van Emile de la Montagne begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Emile de la Montagne, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Emile de la Montagne. Om meer kans te maken om de Emile de la Montagne te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Emile de la Montagne! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.