Emilio Armengol (1911-1976)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Emilio Armengol
Emilio Armengol (1911-1976)

Emilio Armengol (1911-1976)

Kunstenaar

Emili Armengol i Gall (Tarrasa, 7 mei 1911 - Barcelona, ​​17 juli, 1976) was een juwelier, goudsmid en Catalaanse schilder, beeldhouwer Emili Armengol vader i Abril. Hij voltooide zijn kunst studie aan de Hogeschool voor de Kunsten en Ambachten in Terrassa. Volwaardig lid van de Reial Cercle Artistic de Sant Lluc, sinds 1931, en de Artistic Circle; founding partner van de Massana School van Barcelona. Hij was ook een van de oprichters van de Vrienden van de Kunsten van Terrassa (1934). Bron WikiPedia

Aangeboden items
0
Verkochte items
16
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Emilio Armengol (1911-1976) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 16 items van Emilio Armengol (1911-1976) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Emilio Armengol

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Emilio Armengol? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Emilio Armengol. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Emilio Armengol en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Emilio Armengol te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Emilio Armengol!

Volg het aanbod kunst van Emilio Armengol te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Emilio Armengol te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Emilio Armengol instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Emilio Armengol kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Emilio Armengol!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Emilio Armengol kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Emilio Armengol en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Emilio Armengol via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Emilio Armengol of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Emilio Armengol?

Kunst kopen van Emilio Armengol begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Emilio Armengol, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Emilio Armengol. Om meer kans te maken om de Emilio Armengol te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Emilio Armengol! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.