Erik Magnussen (1940-2014)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Erik Magnussen
Erik Magnussen (1940-2014)

Erik Magnussen (1940-2014)

Designer

Erik MAGNUSSEN (Kopenhagen 1940 - 2014)

Keramist Erik Magnussen voltooide in 1960 zijn studie in Kopenhagen en ging twee jaar daarna aan het werk als designer voor de porseleinfabriek Bing & Grondahl. Hij combineerde zijn artistieke talenten met de praktische elementen van industrieel design en ontwierp o.a. simpele, geometrische huis- en keukenproducten. Achtereenvolgens werkte hij bij verschillende bedrijven. In 1970 ontwierp hij samen met Per Kragh-Muller een reeks meubelen, in 1976 werkte hij voor Stelton en ontwierp hij o.a. de Thermal Carafe en in 1978 ontwierp hij keukengerei voor Georg Jensen.

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Deens Deens  
Links
Favoriet
FA. 
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Erik Magnussen (1940-2014) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Erik Magnussen (1940-2014) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Design kopen van Erik Magnussen

Wilt u graag design kopen van Erik Magnussen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke designobjecten van Erik Magnussen. Betaalbare en exclusieve design van Erik Magnussen en andere erkende ontwerpers en fabrikanten is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle designobjecten van Erik Magnussen te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod design van Erik Magnussen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod design van Erik Magnussen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Erik Magnussen instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Erik Magnussen design in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle designobjecten van uw favoriete designers of kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk design van Erik Magnussen!

Waarom via Kunstveiling designobjecten van Erik Magnussen kopen?

Via Kunstveiling koopt u designobjecten van Erik Magnussen en andere erkende ontwerpers en fabrikanten tegen veilingprijzen. Design kopen van Erik Magnussen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf design van Erik Magnussen of andere erkende designers of fabrikanten verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een design item van Erik Magnussen?

Design kopen van Erik Magnussen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een designobject van Erik Magnussen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op design van Erik Magnussen. Om meer kans te maken om het designobject van Erik Magnussen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het designobject helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere design items van Erik Magnussen! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.