Erin Corr (1805-1862)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Erin Corr
Erin Corr (1805-1862)

Erin Corr (1805-1862)

Graficus

Erin CORR (Brussel 1805 - Antwerpen 1862)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Erin Corr - La Déscente du Croix kopen? Bied vanaf 250!
Erin Corr - La Déscente du CroixPrenten voor 1900
Geplaatst doormyriam-vg
Eindtijd 05-02-2023 om 22:40
Periode1800 t/m 1899
TechniekGravure
Afmetingen120 cm x 90 cm (h x b)
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Erin Corr

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Erin Corr? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Erin Corr. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Erin Corr en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Erin Corr te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Erin Corr!

Volg het aanbod kunst van Erin Corr te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Erin Corr te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Erin Corr instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Erin Corr kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Erin Corr!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Erin Corr kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Erin Corr en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Erin Corr via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Erin Corr of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Erin Corr?

Kunst kopen van Erin Corr begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Erin Corr, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Erin Corr. Om meer kans te maken om de Erin Corr te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Erin Corr! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.