Erlend Steiner Lovisa (1970)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Erlend Steiner Lovisa
Erlend Steiner Lovisa (1970)

Erlend Steiner Lovisa (1970)

Kunstenaar

Erlend STEINER LOVISA (1970)

Aangeboden items
2
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Erlend Steiner Lovisa - Laura kopen? Bied vanaf 100!
Erlend Steiner Lovisa (1970) Nederlands Laura
TechniekEts
Afmetingen63 x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 100
Bied mee Bied mee
Erlend Steiner Lovisa - Natalie 2 kopen? Bied vanaf 350!
Erlend Steiner Lovisa (1970) Nederlands Natalie 2
TechniekAcryl
Afmetingen67 x 74 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 350
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Erlend Steiner Lovisa

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Erlend Steiner Lovisa? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Erlend Steiner Lovisa. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Erlend Steiner Lovisa en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Erlend Steiner Lovisa te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Erlend Steiner Lovisa!

Volg het aanbod kunst van Erlend Steiner Lovisa te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Erlend Steiner Lovisa te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Erlend Steiner Lovisa instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Erlend Steiner Lovisa kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Erlend Steiner Lovisa!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Erlend Steiner Lovisa kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Erlend Steiner Lovisa en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Erlend Steiner Lovisa via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Erlend Steiner Lovisa of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Erlend Steiner Lovisa?

Kunst kopen van Erlend Steiner Lovisa begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Erlend Steiner Lovisa, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Erlend Steiner Lovisa. Om meer kans te maken om de Erlend Steiner Lovisa te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Erlend Steiner Lovisa! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.