Erna van Mondfrans (1931-2019)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Erna van Mondfrans
Erna van Mondfrans (1931-2019)

Erna van Mondfrans (1931-2019)

Kunstenaar

Naamsvariant Mondfrans-van Os, Erna van

Geboorteplaats/datum Hilversum 1931-05-24 overleden op 2019-10-09 debuteerde in 1973

Plaats/periode van werkzaamheid Barsingerhorn (Niedorp) Opleiding Gerrit Rietveld Academie (Amsterdam)

illustratie en grafiek, als schilder autodidact

Aangeboden items
0
Verkochte items
48
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Erna van Mondfrans (1931-2019) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 48 items van Erna van Mondfrans (1931-2019) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 23 mensen die Erna van Mondfrans (1931-2019) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Erna van Mondfrans

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Erna van Mondfrans? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Erna van Mondfrans. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Erna van Mondfrans en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Erna van Mondfrans te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Erna van Mondfrans!

Volg het aanbod kunst van Erna van Mondfrans te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Erna van Mondfrans te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Erna van Mondfrans instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Erna van Mondfrans kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Erna van Mondfrans!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Erna van Mondfrans kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Erna van Mondfrans en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Erna van Mondfrans via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Erna van Mondfrans of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Erna van Mondfrans?

Kunst kopen van Erna van Mondfrans begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Erna van Mondfrans, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Erna van Mondfrans. Om meer kans te maken om de Erna van Mondfrans te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Erna van Mondfrans! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.