Ernest Paul Denis (1917-1976)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ernest Paul Denis
Ernest Paul Denis (1917-1976)

Ernest Paul Denis (1917-1976)

Kunstschilder, Beeldhouwer

Ernest Paul DENIS (1917-1976)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Ernest Paul Denis - Vissersschepen voor anker. kopen? Bied vanaf 50!
Ernest Paul Denis - Vissersschepen voor anker.Schilderij
Geplaatst doorBertvee
Eindtijd 30-03-2023 om 22:23
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen68 cm x 58 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Ernest Paul Denis

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ernest Paul Denis? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ernest Paul Denis. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ernest Paul Denis en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ernest Paul Denis te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ernest Paul Denis!

Volg het aanbod kunst van Ernest Paul Denis te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ernest Paul Denis te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ernest Paul Denis instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ernest Paul Denis kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ernest Paul Denis!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ernest Paul Denis kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ernest Paul Denis en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ernest Paul Denis via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ernest Paul Denis of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ernest Paul Denis?

Kunst kopen van Ernest Paul Denis begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ernest Paul Denis, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ernest Paul Denis. Om meer kans te maken om de Ernest Paul Denis te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ernest Paul Denis! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.