Eugène Chigot (1860-1923)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Eugène Chigot
Eugène Chigot (1860-1923)

Eugène Chigot (1860-1923)

Eugene CHIGOT (Valenciennes 1860 - Valenciennes 1923)

Aangeboden items
0
Verkochte items
0
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Eugène Chigot (1860-1923) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Eugène Chigot (1860-1923) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Eugène Chigot

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Eugène Chigot? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Eugène Chigot. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Eugène Chigot en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Eugène Chigot te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Eugène Chigot!

Volg het aanbod kunst van Eugène Chigot te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Eugène Chigot te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Eugène Chigot instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Eugène Chigot kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Eugène Chigot!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Eugène Chigot kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Eugène Chigot en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Eugène Chigot via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Eugène Chigot of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Eugène Chigot?

Kunst kopen van Eugène Chigot begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Eugène Chigot, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Eugène Chigot. Om meer kans te maken om de Eugène Chigot te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Eugène Chigot! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.