Evert Slegers (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Evert Slegers
Evert Slegers (1948)

Evert Slegers (1948)

Kunstenaar

geb 1948 in Deurne/Brabant t Meest bekend door zijn clowns en carneval afbeeldingen maar ook bekend door landschappen zoals dit werk

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Evert Slegers - Clown met rode hoed - Handgesigneerd - Uitstekende conditie kopen? Bied vanaf 1!
Evert Slegers (1948) Nederlands Clown met rode hoed - Handgesigneerd - Uitstekende conditie
TechniekOlieverf
Afmetingen37 x 33 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Huidig bod
€ 22
7 biedingen
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Evert Slegers

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Evert Slegers? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Evert Slegers. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Evert Slegers en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Evert Slegers te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Evert Slegers!

Volg het aanbod kunst van Evert Slegers te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Evert Slegers te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Evert Slegers instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Evert Slegers kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Evert Slegers!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Evert Slegers kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Evert Slegers en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Evert Slegers via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Evert Slegers of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Evert Slegers?

Kunst kopen van Evert Slegers begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Evert Slegers, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Evert Slegers. Om meer kans te maken om de Evert Slegers te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Evert Slegers! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.