Fabrice Hund (1961)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Fabrice Hund
Fabrice Hund (1961)

Fabrice Hund (1961)

Kunstenaar

Fabrice HÜND (Amsterdam 1961 - 2021),

Aangeboden items
1
Verkochte items
9
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Fabrice Hund - Vrouwen kopen? Bied vanaf 200!
Fabrice Hund (1961) Nederlands Vrouwen
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen45 x 51.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKarton
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Fabrice Hund

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Fabrice Hund? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Fabrice Hund. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Fabrice Hund en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Fabrice Hund te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Fabrice Hund!

Volg het aanbod kunst van Fabrice Hund te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Fabrice Hund te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Fabrice Hund instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Fabrice Hund kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Fabrice Hund!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Fabrice Hund kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Fabrice Hund en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Fabrice Hund via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Fabrice Hund of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Fabrice Hund?

Kunst kopen van Fabrice Hund begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Fabrice Hund, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Fabrice Hund. Om meer kans te maken om de Fabrice Hund te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Fabrice Hund! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.