Felix Wijns (1959)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Felix Wijns
Felix Wijns (1959)

Felix Wijns (1959)

Kunstenaar

Felix WIJNS (Maastricht 1959)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Felix Wijns - Acryl op doek, Red Sky - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 150!
Felix Wijns - Acryl op doek, Red Sky - Ingelijst (Groot)Schilderij
Geplaatst doorVeilingmeesterCollecties
Eindtijd 29-01-2023 om 22:40
Jaartal1999
TechniekAcryl
Afmetingen104 cm x 84 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Felix Wijns

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Felix Wijns? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Felix Wijns. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Felix Wijns en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Felix Wijns te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Felix Wijns!

Volg het aanbod kunst van Felix Wijns te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Felix Wijns te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Felix Wijns instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Felix Wijns kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Felix Wijns!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Felix Wijns kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Felix Wijns en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Felix Wijns via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Felix Wijns of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Felix Wijns?

Kunst kopen van Felix Wijns begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Felix Wijns, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Felix Wijns. Om meer kans te maken om de Felix Wijns te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Felix Wijns! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.