Fien Huth (1938-2007)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Fien Huth
Fien Huth (1938-2007)

Fien Huth (1938-2007)

Kunstenaar

Fien HUTH (Ubach over Worms (Landgraaf) 1938 - 2007)

Aangeboden items
2
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
Fien Huth - CoBrA-achtig figuur, gemengde techniek op papier (netjes ingelijst, groot) kopen? Bied vanaf 195!
Fien Huth (1938-2007) Nederlands CoBrA-achtig figuur, gemengde techniek op papier (netjes ingelijst, groot)
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen81 cm x 69 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 195
Bied mee Bied mee
FA. (1)
Fien Huth - Geen idee kopen? Bied vanaf 300!
Fien Huth (1938-2007) Nederlands Geen idee
TechniekOlieverf
Afmetingen130 cm x 110 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 300
Bied mee Bied mee
FA. 

Kunst kopen van Fien Huth

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Fien Huth? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Fien Huth. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Fien Huth en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Fien Huth te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Fien Huth!

Volg het aanbod kunst van Fien Huth te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Fien Huth te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Fien Huth instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Fien Huth kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Fien Huth!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Fien Huth kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Fien Huth en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Fien Huth via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Fien Huth of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Fien Huth?

Kunst kopen van Fien Huth begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Fien Huth, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Fien Huth. Om meer kans te maken om de Fien Huth te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Fien Huth! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.