Francesca Zijlstra (1950-2021)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Francesca Zijlstra
Francesca Zijlstra (1950-2021)

Francesca Zijlstra (1950-2021)

Kunstenaar

Francesca ZIJLSTRA (Harlingen 1950 - Kelmond 2021)

Werkt voornamelijk in brons en steensoorten als graniet, marmer en vuursteen. Zij maakt echter ook gebruik van materialen als jaspis en zwart vulkanisch glas. De vrouw en het vrouwenportret staan centraal in haar oeuvre, als thema, zoals b.v. Basilica, Donna, Quintet.

Een model in was wordt iedere keer verandert waardoor een nieuw beeld ontstaat, en het een unicum wordt, met een prachtige eigen oude patina. Zoals ook bij Picasso en later andere kunstenaars laat zij zich inspireren door de etruskische kunst en de oude afrikaanse maskers.

Zij kreeg haar opleiding van Prof. Paul Grégoire aan de Rijksacademie in Amsterdam. Beider werk wordt in onze galerie geëxposeerd. De meester en zijn leerling. Singer Museum in Laren en Museum de Buitenplaats in Eelde hebben werk van haar. De tekeningen hebben dezelfde inhoud als de beelden.

Aangeboden items
1
Verkochte items
9
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (12 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Francesca Zijlstra - Uniek werk in steen | zonder titel | 1997 kopen? Bied vanaf 950!
Francesca Zijlstra - Uniek werk in steen | zonder titel | 1997Beeld / Object
Geplaatst doorJJvanWijk
Eindtijd 29-08-2022 om 22:51
Jaartal1997
TechniekSteen
Afmetingen13 cm x 6 cm x 4 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd

Kunst kopen van Francesca Zijlstra

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Francesca Zijlstra? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Francesca Zijlstra. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Francesca Zijlstra en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Francesca Zijlstra te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Francesca Zijlstra!

Volg het aanbod kunst van Francesca Zijlstra te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Francesca Zijlstra te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Francesca Zijlstra instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Francesca Zijlstra kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Francesca Zijlstra!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Francesca Zijlstra kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Francesca Zijlstra en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Francesca Zijlstra via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Francesca Zijlstra of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Francesca Zijlstra?

Kunst kopen van Francesca Zijlstra begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Francesca Zijlstra, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Francesca Zijlstra. Om meer kans te maken om de Francesca Zijlstra te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Francesca Zijlstra! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.