Frank Couteaux (1949-2007)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Frank Couteaux
Frank Couteaux (1949-2007)

Frank Couteaux (1949-2007)

Kunstenaar

Frank COUTEAUX (Eindhoven 1949 - Den Bosch 2007)

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Frank Couteaux (1949-2007) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Frank Couteaux

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frank Couteaux? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frank Couteaux. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frank Couteaux en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frank Couteaux te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frank Couteaux!

Volg het aanbod kunst van Frank Couteaux te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frank Couteaux te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frank Couteaux instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frank Couteaux kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frank Couteaux!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frank Couteaux kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frank Couteaux en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frank Couteaux via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frank Couteaux of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frank Couteaux?

Kunst kopen van Frank Couteaux begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frank Couteaux, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frank Couteaux. Om meer kans te maken om de Frank Couteaux te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frank Couteaux! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.