Frans van Bommel (1939-2007)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Frans van Bommel
Frans van Bommel (1939-2007)

Frans van Bommel (1939-2007)

Kunstenaar

Frans van Bommel (Rotterdam 1939 - Heusden 2007)

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Frans van Bommel - Acryl op papier (2006) kopen? Bied vanaf 45!
Frans van Bommel (1939-2007) Nederlands Acryl op papier (2006)
TechniekAcryl
Afmetingen50 x 36 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 45
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Frans van Bommel

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frans van Bommel? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frans van Bommel. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frans van Bommel en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frans van Bommel te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frans van Bommel!

Volg het aanbod kunst van Frans van Bommel te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frans van Bommel te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frans van Bommel instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frans van Bommel kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frans van Bommel!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frans van Bommel kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frans van Bommel en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frans van Bommel via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frans van Bommel of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frans van Bommel?

Kunst kopen van Frans van Bommel begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frans van Bommel, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frans van Bommel. Om meer kans te maken om de Frans van Bommel te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frans van Bommel! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.