Franz Graw (1964)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Franz Graw
Franz Graw (1964)

Franz Graw (1964)

Kunstenaar

Franz GRAW (Düsseldorf 1964)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Franz Graw - Die rosa Dächer kopen? Bied vanaf 18!
Franz Graw - Die rosa DächerGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorsvalbardart
Eindtijd 14-01-2023 om 20:52
Jaartal2001
TechniekOffset
Afmetingen50 cm x 90 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Franz Graw

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Franz Graw? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Franz Graw. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Franz Graw en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Franz Graw te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Franz Graw!

Volg het aanbod kunst van Franz Graw te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Franz Graw te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Franz Graw instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Franz Graw kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Franz Graw!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Franz Graw kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Franz Graw en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Franz Graw via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Franz Graw of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Franz Graw?

Kunst kopen van Franz Graw begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Franz Graw, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Franz Graw. Om meer kans te maken om de Franz Graw te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Franz Graw! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.