Frederik de Wit (1630-1706)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Frederik de Wit
Frederik de Wit (1630-1706)

Frederik de Wit (1630-1706)

Kunstenaar

Frederik de WIT (Gouda 1630 - Amsterdam 1706)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Frederik de Wit - Tabula Ducatus Limburch et Comitatus Valkenburch in Lucem Edita A F. De Wit kopen? Bied vanaf 200!
Frederik de Wit - Tabula Ducatus Limburch et Comitatus Valkenburch in Lucem Edita A F. De WitPrenten voor 1900
Geplaatst doorArianne0106
Eindtijd 05-02-2023 om 20:13
Periode< 1800
TechniekGravure
Afmetingen53 cm x 59 cm (h x b)
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Frederik de Wit

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Frederik de Wit? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Frederik de Wit. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Frederik de Wit en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Frederik de Wit te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Frederik de Wit!

Volg het aanbod kunst van Frederik de Wit te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Frederik de Wit te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Frederik de Wit instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Frederik de Wit kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Frederik de Wit!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Frederik de Wit kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Frederik de Wit en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Frederik de Wit via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Frederik de Wit of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Frederik de Wit?

Kunst kopen van Frederik de Wit begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Frederik de Wit, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Frederik de Wit. Om meer kans te maken om de Frederik de Wit te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Frederik de Wit! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.