Gabrielle van de Laak (1958)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gabrielle van de Laak
Gabrielle van de Laak (1958)

Gabrielle van de Laak (1958)

Kunstenaar

Geboren Vught 1958, Academie St. Joost in Breda en Academie voor Beeldende Kunst in Enschede. Docent Rietveld Academie, Amsterdam.

Aangeboden items
1
Verkochte items
13
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Gabrielle van de Laak - zonder titel (GROOT) kopen? Bied vanaf 85!
Gabrielle van de Laak (1958) Nederlands zonder titel (GROOT)
TechniekZeefdruk
Afmetingen100 x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 85
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Gabrielle van de Laak

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gabrielle van de Laak? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gabrielle van de Laak. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gabrielle van de Laak en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gabrielle van de Laak te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gabrielle van de Laak!

Volg het aanbod kunst van Gabrielle van de Laak te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gabrielle van de Laak te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gabrielle van de Laak instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gabrielle van de Laak kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gabrielle van de Laak!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gabrielle van de Laak kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gabrielle van de Laak en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gabrielle van de Laak via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gabrielle van de Laak of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gabrielle van de Laak?

Kunst kopen van Gabrielle van de Laak begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gabrielle van de Laak, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gabrielle van de Laak. Om meer kans te maken om de Gabrielle van de Laak te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gabrielle van de Laak! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.