Garstin Cox (1892-1933)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Garstin Cox
Garstin Cox (1892-1933)

Garstin Cox (1892-1933)

Kunstenaar

Garstin COX (Camborne 1892 – Camborne 1933)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Engels Engels  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Garstin Cox - Heidelandschap (c2) kopen? Bied vanaf 195!
Garstin Cox - Heidelandschap (c2)Tekening / Aquarel
Geplaatst doorluc9309
Eindtijd 30-12-2022 om 20:45
Periode1900 t/m 1944
TechniekPastel/Krijt
Afmetingen69 cm x 101 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Garstin Cox

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Garstin Cox? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Garstin Cox. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Garstin Cox en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Garstin Cox te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Garstin Cox!

Volg het aanbod kunst van Garstin Cox te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Garstin Cox te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Garstin Cox instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Garstin Cox kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Garstin Cox!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Garstin Cox kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Garstin Cox en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Garstin Cox via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Garstin Cox of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Garstin Cox?

Kunst kopen van Garstin Cox begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Garstin Cox, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Garstin Cox. Om meer kans te maken om de Garstin Cox te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Garstin Cox! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.