Geert Jan Jansen (1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Geert Jan Jansen
Geert Jan Jansen (1944)

Geert Jan Jansen (1944)

Kunstenaar

Geert JAN JANSEN (Aalst 1944)

Aangeboden items
1
Verkochte items
41
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Geert Jan Jansen - 2 boeken: 1x gesigneerd met 5 signaturen & 1x Magenta kopen? Bied vanaf 65!
Geert Jan Jansen (1944) Nederlands 2 boeken: 1x gesigneerd met 5 signaturen & 1x Magenta
TechniekHardcover
Afmetingen31 x 23.5 cm (h x b)
Openingsbod
€ 65
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Geert Jan Jansen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Geert Jan Jansen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Geert Jan Jansen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Geert Jan Jansen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Geert Jan Jansen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Geert Jan Jansen!

Volg het aanbod kunst van Geert Jan Jansen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Geert Jan Jansen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Geert Jan Jansen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Geert Jan Jansen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Geert Jan Jansen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Geert Jan Jansen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Geert Jan Jansen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Geert Jan Jansen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Geert Jan Jansen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Geert Jan Jansen?

Kunst kopen van Geert Jan Jansen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Geert Jan Jansen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Geert Jan Jansen. Om meer kans te maken om de Geert Jan Jansen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Geert Jan Jansen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.