Georges Lambert (1919-1998)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Georges Lambert
Georges Lambert (1919-1998)

Georges Lambert (1919-1998)

Kunstenaar

Georges LAMBERT (1919 - 1998)

Aangeboden items
1
Verkochte items
8
Favoriet
FA. 
filters
Georges Lambert - Litho. Barques de Pêche kopen? Bied vanaf 35!
Georges Lambert - Litho. Barques de PêcheGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorduif
Eindtijd 05-04-2023 om 22:50
Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
Afmetingen56 cm x 76 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Georges Lambert

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Georges Lambert? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Georges Lambert. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Georges Lambert en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Georges Lambert te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Georges Lambert!

Volg het aanbod kunst van Georges Lambert te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Georges Lambert te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Georges Lambert instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Georges Lambert kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Georges Lambert!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Georges Lambert kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Georges Lambert en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Georges Lambert via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Georges Lambert of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Georges Lambert?

Kunst kopen van Georges Lambert begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Georges Lambert, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Georges Lambert. Om meer kans te maken om de Georges Lambert te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Georges Lambert! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.