• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Georges-Louis Leclerc de Buffon (1707-1788)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Georges-Louis Leclerc de Buffon

Georges-Louis Leclerc de Buffon (1707-1788)

Kunstenaar

Georges-Louis LECLERC DE BUFFON (Montbard 1707 - Parijs 1788)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Frans
Links
Favoriet
FA. (4 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Georges-Louis Leclerc de Buffon - Portret Buffon 18e eeuw kopen? Bied vanaf 40!
Georges-Louis Leclerc de Buffon - Portret Buffon 18e eeuw

Grafiek tot 1900

Geplaatst doorciscus_9com

Eindtijd22-02-2022 om 21:30

Periode< 1800
TechniekGravure
Afmetingen20 cm x 13.5 cm (h x b)
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Georges-Louis Leclerc de Buffon

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Georges-Louis Leclerc de Buffon? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Georges-Louis Leclerc de Buffon. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Georges-Louis Leclerc de Buffon en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Georges-Louis Leclerc de Buffon te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Georges-Louis Leclerc de Buffon!

Volg het aanbod kunst van Georges-Louis Leclerc de Buffon te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Georges-Louis Leclerc de Buffon te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Georges-Louis Leclerc de Buffon instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Georges-Louis Leclerc de Buffon kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Georges-Louis Leclerc de Buffon!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Georges-Louis Leclerc de Buffon kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Georges-Louis Leclerc de Buffon en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Georges-Louis Leclerc de Buffon via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Georges-Louis Leclerc de Buffon of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Georges-Louis Leclerc de Buffon?

Kunst kopen van Georges-Louis Leclerc de Buffon begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Georges-Louis Leclerc de Buffon, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Georges-Louis Leclerc de Buffon. Om meer kans te maken om de Georges-Louis Leclerc de Buffon te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Georges-Louis Leclerc de Buffon! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.