Georges Wasterlain (1889-1963)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Georges Wasterlain
Georges Wasterlain (1889-1963)

Georges Wasterlain (1889-1963)

Kunstschilder, Beeldhouwer

Georges WASTERLAIN (Chapelle-lez-Herlaimont 1889 - Aalst 1963)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. 
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Georges Wasterlain - Kinderfiguren in terracotta kopen? Bied vanaf 325!
Georges Wasterlain - Kinderfiguren in terracottaBeeld / Object
Geplaatst doorAntdan
Eindtijd 24-01-2023 om 19:45
Periode1900 t/m 1944
TechniekOverig
Afmetingen44 cm x 64 cm x 19 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd

Kunst kopen van Georges Wasterlain

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Georges Wasterlain? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Georges Wasterlain. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Georges Wasterlain en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Georges Wasterlain te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Georges Wasterlain!

Volg het aanbod kunst van Georges Wasterlain te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Georges Wasterlain te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Georges Wasterlain instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Georges Wasterlain kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Georges Wasterlain!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Georges Wasterlain kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Georges Wasterlain en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Georges Wasterlain via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Georges Wasterlain of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Georges Wasterlain?

Kunst kopen van Georges Wasterlain begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Georges Wasterlain, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Georges Wasterlain. Om meer kans te maken om de Georges Wasterlain te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Georges Wasterlain! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.