• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Ger Doornink (1949)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Ger Doornink

Ger Doornink (1949)

Kunstenaar

Joadoor is het pseudoniem voor de in Amsterdam wonende Ger Doornink. Aan de Academie voor beeldende kunsten in Arnhem werd hij opgeleid tot grafisch ontwerper. Hij maakte reizen over de hele wereld en bekwaamde zich in verschillende facetten van de beeldende kunst. Zo bezocht de kunstenaar tal van wereldsteden: Hongkong, Seoel, Taipei en Singapore. In Tokio legde hij zich toe op de fotografie. Daar ontwikkelde hij ook de 'air-brush' techniek, waarmee hij wereldfaam verwierf onder het pseudoniem Gerry The Cat.

Terug in Europa, vestigde Ger-Louis Doornink zich in Milaan als ontwerper/illustrator en fotograaf. Gewapend met een koffer vol ervaringen, werkte hij voor bijna alle bekende modebladen en reclamebureau's. Het moderne, dynamische leven in Milaan kon echter de romantiek van het 'oude Italië' niet verhullen. Rome, Florence, Venetië en het prachtige achterland verleidden hem tot de schoonheid en de magie van de schilderkunst. Evenals Italië, vormen het oude Egypte, de klassieke Griekse cultuur en Azië een bron van inspiratie voor Ger-Louis en zijn 'partner in crime' Hans Jochem Bakker. Samen zijn zij instaat tijdloze beelden te scheppen. Rijk van vorm en kleur, gereproduceerd en verkocht over de hele wereld. Joadoor is een begrip geworden.

Aangeboden items
2
Verkochte items
8
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Ger Doornink - Coupe Melange - originele litho, genummerd 267/1000 en handgesigneerd kopen? Bied vanaf 25!
Ger Doornink - Coupe Melange - originele litho, genummerd 267/1000 en handgesigneerd

Grafiek na 1900

Geplaatst doorKunstmakelaar

Eindtijd13-02-2022 om 21:27

Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
Afmetingen79.5 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Aftersale
Ger Doornink - Bouquet en bleu - originele litho, genummerd 470/1000 en handgesigneerd kopen? Bied vanaf 25!
Ger Doornink - Bouquet en bleu - originele litho, genummerd 470/1000 en handgesigneerd

Grafiek na 1900

Geplaatst doorKunstmakelaar

Eindtijd13-02-2022 om 21:39

Periode1945 t/m 1999
TechniekLitho
Afmetingen79.5 cm x 60 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Ger Doornink

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ger Doornink? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ger Doornink. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ger Doornink en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ger Doornink te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ger Doornink!

Volg het aanbod kunst van Ger Doornink te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ger Doornink te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ger Doornink instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ger Doornink kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ger Doornink!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ger Doornink kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ger Doornink en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ger Doornink via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ger Doornink of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ger Doornink?

Kunst kopen van Ger Doornink begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ger Doornink, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ger Doornink. Om meer kans te maken om de Ger Doornink te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ger Doornink! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.