Gerard van Lerven (1885-1966)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gerard van Lerven
Gerard van Lerven (1885-1966)

Gerard van Lerven (1885-1966)

Kunstenaar

Gerard van LERVEN (Arnhem 1885 - Arnhem 1966)

Etser - Schilder - Tekenaar - Docent aan Academie

Opleiding

1904-107 Rijksschool voor Kunstnijverheid te Amsterdam

Exposities & prijzen

1933 Gouden legpenning van het Genootschap Kunstoefening 1942 Bronzen legpenning van het Genootschap Kunstoefening

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Gerard van Lerven (1885-1966) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Gerard van Lerven (1885-1966) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Gerard van Lerven

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerard van Lerven? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerard van Lerven. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerard van Lerven en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerard van Lerven te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerard van Lerven!

Volg het aanbod kunst van Gerard van Lerven te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerard van Lerven te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerard van Lerven instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerard van Lerven kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerard van Lerven!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerard van Lerven kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerard van Lerven en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerard van Lerven via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerard van Lerven of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerard van Lerven?

Kunst kopen van Gerard van Lerven begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerard van Lerven, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerard van Lerven. Om meer kans te maken om de Gerard van Lerven te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerard van Lerven! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.