• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Gerard Delfgaauw (1882-1947)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Gerard Delfgaauw

Gerard Delfgaauw (1882-1947)

Kunstenaar

Gerardus DELFGAAUW (1882 Monster - Den Haag 1947)

Bekende en goed gedoteerde schilder. Autodidact. Werkte in impressionistisch naturalistische trant.Landschappen,stad- en havengezichten.Was in zijn eigen tijd reeds zeer gewild. Werkte ook onder de pseudonymen H. van Gessel,Schilderspel.

Aangeboden items
1
Verkochte items
9
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (27 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Gerardus Johannes Delfgaauw - C4466, Gezicht op dorp met molen kopen? Bied vanaf 1000!
Gerardus Johannes Delfgaauw - C4466, Gezicht op dorp met molen

Schilderij

Geplaatst doorMarsmeijer

Eindtijd22-12-2021 om 22:01

Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
Afmetingen36 cm x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Gerard Delfgaauw

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerard Delfgaauw? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerard Delfgaauw. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerard Delfgaauw en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerard Delfgaauw te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerard Delfgaauw!

Volg het aanbod kunst van Gerard Delfgaauw te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerard Delfgaauw te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerard Delfgaauw instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerard Delfgaauw kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerard Delfgaauw!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerard Delfgaauw kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerard Delfgaauw en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerard Delfgaauw via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerard Delfgaauw of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerard Delfgaauw?

Kunst kopen van Gerard Delfgaauw begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerard Delfgaauw, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerard Delfgaauw. Om meer kans te maken om de Gerard Delfgaauw te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerard Delfgaauw! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.