Gerrit de Jong (1905-1978)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gerrit de Jong
Gerrit de Jong (1905-1978)
Aangeboden items
1
Verkochte items
21
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (17 x Favoriet)
filters
Gerrit de Jong - De wildernis kopen? Bied vanaf 35!
Gerrit de Jong (1905-1978) Nederlands De wildernis
TechniekEts
Afmetingen27 cm x 20 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
FA. (3)

Kunst kopen van Gerrit de Jong

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gerrit de Jong? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gerrit de Jong. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gerrit de Jong en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gerrit de Jong te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gerrit de Jong!

Volg het aanbod kunst van Gerrit de Jong te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gerrit de Jong te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gerrit de Jong instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gerrit de Jong kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gerrit de Jong!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gerrit de Jong kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gerrit de Jong en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gerrit de Jong via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gerrit de Jong of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gerrit de Jong?

Kunst kopen van Gerrit de Jong begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gerrit de Jong, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gerrit de Jong. Om meer kans te maken om de Gerrit de Jong te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gerrit de Jong! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.