Gert Strengholt (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gert Strengholt
Gert Strengholt (1948)

Gert Strengholt (1948)

Kunstenaar

Gert Strengholt, studeerde aan de Academie v. Beeldende Kunsten te Utrecht. Aanvankelijk werkzaam als graficus, gespecialiseerd in de lithografie. Deelnemer aan diverse “Grafiek Nu” tentoonstellingen in het Singer Museum te Laren, Kunst Rai en verschillende galeries. Werk bevind zich in collecties van o.a.:Fentener van Vlissingen Fonds, ABN Rotterdam, Academisch Ziekenhuis Utrecht. V.S.B. Fonds. Randstad Uitzendgroep, Royal Nederland. IJsselland Ziekenhuis, Ministerie v. Economische Zaken. Ministerie v. Justitie. Nu vooral werkzaam als schilder.

Aangeboden items
2
Verkochte items
101
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Gert Strengholt - Sweet - Life kopen? Bied vanaf 175!
Gert Strengholt (1948) Nederlands Sweet - Life
TechniekLitho
Afmetingen73 x 88 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 175
Bied mee Bied mee
Gert Strengholt - The sea is the limit kopen? Bied vanaf 48!
Gert Strengholt (1948) Nederlands The sea is the limit
TechniekLitho
Afmetingen70 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 48
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Gert Strengholt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gert Strengholt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gert Strengholt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gert Strengholt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gert Strengholt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gert Strengholt!

Volg het aanbod kunst van Gert Strengholt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gert Strengholt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gert Strengholt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gert Strengholt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gert Strengholt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gert Strengholt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gert Strengholt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gert Strengholt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gert Strengholt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gert Strengholt?

Kunst kopen van Gert Strengholt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gert Strengholt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gert Strengholt. Om meer kans te maken om de Gert Strengholt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gert Strengholt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.