Gertie Mesker (1928)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gertie Mesker
Gertie Mesker (1928)

Gertie Mesker (1928)

Kunstenaar

Gertie MESKER (Amsterdam 1928)

Aangeboden items
1
Verkochte items
7
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Gertie Mesker - Metamorphose kopen? Bied vanaf 23!
Gertie Mesker - MetamorphoseGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorPrivateartcollector
Eindtijd 10-02-2023 om 21:39
Jaartal1968
TechniekEts
Afmetingen31 cm x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Gertie Mesker

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gertie Mesker? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gertie Mesker. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gertie Mesker en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gertie Mesker te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gertie Mesker!

Volg het aanbod kunst van Gertie Mesker te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gertie Mesker te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gertie Mesker instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gertie Mesker kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gertie Mesker!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gertie Mesker kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gertie Mesker en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gertie Mesker via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gertie Mesker of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gertie Mesker?

Kunst kopen van Gertie Mesker begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gertie Mesker, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gertie Mesker. Om meer kans te maken om de Gertie Mesker te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gertie Mesker! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.