Godfried Vervisch (1930-2014)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Godfried Vervisch
Godfried Vervisch (1930-2014)

Godfried Vervisch (1930-2014)

Godfried VERVISCH  (Ieper 1930 - Ieper 2014)

Vervisch deed zijn humaniorastudies in Ieper maar was een autodidact als kunstenaar. Aanvankelijk schilderde hij landschappen en stillevens, maar ontwikkelde een eigen stijl met expressionistische invloeden, vooral ge_nt op Soutine en Kokoschka. Hij ging meer figuren en naakten schilderen, verhalende taferelen gebaseerd op eigen ervaringen en zelfportretten.Vervisch woonde nogal teruggetrokken in het West-Vlaamse Heuvelland.

Aangeboden items
0
Verkochte items
11
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Godfried Vervisch (1930-2014) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 11 items van Godfried Vervisch (1930-2014) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 15 mensen die Godfried Vervisch (1930-2014) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Godfried Vervisch

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Godfried Vervisch? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Godfried Vervisch. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Godfried Vervisch en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Godfried Vervisch te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Godfried Vervisch!

Volg het aanbod kunst van Godfried Vervisch te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Godfried Vervisch te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Godfried Vervisch instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Godfried Vervisch kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Godfried Vervisch!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Godfried Vervisch kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Godfried Vervisch en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Godfried Vervisch via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Godfried Vervisch of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Godfried Vervisch?

Kunst kopen van Godfried Vervisch begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Godfried Vervisch, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Godfried Vervisch. Om meer kans te maken om de Godfried Vervisch te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Godfried Vervisch! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.