Gustav Adolf Daumiller (1876-1962)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Gustav Adolf Daumiller
Gustav Adolf Daumiller (1876-1962)

Gustav Adolf Daumiller (1876-1962)

Beeldhouwer

Gustav Adolf DAUMILLER (Memmingen 1876 - München 1962)

Studeerde vanaf 1898 aan de Tekenacademie in Hanau, waarna hij vanaf 1902 verder studeerde aan de Academie voor Schone Kunsten in München. In de jaren 1902 tot 1904 vervolgde hij zijn kunstopleiding in Londen, van 1904 tot 1905 aan de Académie Julian in Parijs en aldaar van 1905 tot 1907 aan de École des Beaux-Arts.

Vanaf 1908 had hij een atelier in München

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Gustav Adolf Daumiller - art deco beeldje begin 20e eeuw van naakt met groen aangebracht patina kopen? Bied vanaf 250!
Gustav Adolf Daumiller - art deco beeldje begin 20e eeuw van naakt met groen aangebracht patinaBeeld / Object
Geplaatst doorMorrisArt
Eindtijd 26-11-2022 om 21:12
Periode1900 t/m 1944
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen9.2 cm x 3.3 cm x 3.3 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd

Kunst kopen van Gustav Adolf Daumiller

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Gustav Adolf Daumiller? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Gustav Adolf Daumiller. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Gustav Adolf Daumiller en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Gustav Adolf Daumiller te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Gustav Adolf Daumiller!

Volg het aanbod kunst van Gustav Adolf Daumiller te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Gustav Adolf Daumiller te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Gustav Adolf Daumiller instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Gustav Adolf Daumiller kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Gustav Adolf Daumiller!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Gustav Adolf Daumiller kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Gustav Adolf Daumiller en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Gustav Adolf Daumiller via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Gustav Adolf Daumiller of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Gustav Adolf Daumiller?

Kunst kopen van Gustav Adolf Daumiller begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Gustav Adolf Daumiller, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Gustav Adolf Daumiller. Om meer kans te maken om de Gustav Adolf Daumiller te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Gustav Adolf Daumiller! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.