Guy Buffet (1943)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Guy Buffet
Guy Buffet (1943)

Guy Buffet (1943)

Kunstenaar

Guy BUFFET werd in 1943 in de wijk Montparnasse te Parijs geboren. Na zijn middelbare schoolopleiding ging Guy Buffet naar de Kunstacademie van Toulon, zijn ouders waren inmiddels verhuisd naar het zuiden van Frankrijk. Guy Buffet is zeer veelzijdig want naast vrije schilderkunst is hij ook ontwerper van stoffen, keramiek etc. Hij heeft o.a. ook bekendheid gekregen om zijn grafisch werk met de golfsport en gastronomie als inspiratiebron.

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Guy Buffet (1943) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Guy Buffet

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Guy Buffet? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Guy Buffet. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Guy Buffet en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Guy Buffet te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Guy Buffet!

Volg het aanbod kunst van Guy Buffet te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Guy Buffet te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Guy Buffet instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Guy Buffet kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Guy Buffet!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Guy Buffet kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Guy Buffet en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Guy Buffet via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Guy Buffet of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Guy Buffet?

Kunst kopen van Guy Buffet begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Guy Buffet, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Guy Buffet. Om meer kans te maken om de Guy Buffet te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Guy Buffet! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.