Hans Ligteringen (1957)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hans Ligteringen
Hans Ligteringen (1957)

Hans Ligteringen (1957)

Kunstenaar

Hans LIGTERINGEN (Den Helder 1957)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters

Kunst kopen van Hans Ligteringen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hans Ligteringen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hans Ligteringen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hans Ligteringen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hans Ligteringen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hans Ligteringen!

Volg het aanbod kunst van Hans Ligteringen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hans Ligteringen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hans Ligteringen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hans Ligteringen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hans Ligteringen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hans Ligteringen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hans Ligteringen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hans Ligteringen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hans Ligteringen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hans Ligteringen?

Kunst kopen van Hans Ligteringen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hans Ligteringen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hans Ligteringen. Om meer kans te maken om de Hans Ligteringen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hans Ligteringen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.