Hans van Vuuren (1939)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hans van Vuuren
Hans van Vuuren (1939)

Hans van Vuuren (1939)

Kunstenaar

Hans van VUUREN: (Bilthoven 1939)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Hans van Vuuren - Zicht op Soest kopen? Bied vanaf 79!
Hans van Vuuren - Zicht op SoestSchilderij
Geplaatst doorISJ
Eindtijd 09-10-2022 om 19:26
Jaartal2019
TechniekOlieverf
Afmetingen53.5 cm x 75 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerBoard
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Hans van Vuuren

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hans van Vuuren? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hans van Vuuren. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hans van Vuuren en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hans van Vuuren te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hans van Vuuren!

Volg het aanbod kunst van Hans van Vuuren te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hans van Vuuren te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hans van Vuuren instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hans van Vuuren kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hans van Vuuren!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hans van Vuuren kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hans van Vuuren en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hans van Vuuren via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hans van Vuuren of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hans van Vuuren?

Kunst kopen van Hans van Vuuren begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hans van Vuuren, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hans van Vuuren. Om meer kans te maken om de Hans van Vuuren te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hans van Vuuren! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.