Harry de Jager (1922-1984)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Harry de Jager
Harry de Jager (1922-1984)

Harry de Jager (1922-1984)

Den Haag 1922-1984Echtgenoot van Emilie Zuli_

Aangeboden items
1
Verkochte items
16
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Harry de Jager - Landschap met vogels kopen? Bied vanaf 95!
Harry de Jager (1922-1984) Nederlands Landschap met vogels
Techniek Olieverf
Afmetingen 38.5 x 84.5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 95
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Harry de Jager

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Harry de Jager? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Harry de Jager. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Harry de Jager en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Harry de Jager te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Harry de Jager!

Volg het aanbod kunst van Harry de Jager te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Harry de Jager te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Harry de Jager instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Harry de Jager kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Harry de Jager!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Harry de Jager kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Harry de Jager en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Harry de Jager via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Harry de Jager of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Harry de Jager?

Kunst kopen van Harry de Jager begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Harry de Jager, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Harry de Jager. Om meer kans te maken om de Harry de Jager te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Harry de Jager! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.