Harry Miedema (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Harry Miedema
Harry Miedema (1954)

Harry Miedema (1954)

Kunstenaar

Harry MIEDEMA (Steenwijk 1954)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Harry Miedema - Zonder titel kopen? Bied vanaf 125!
Harry Miedema - Zonder titelTekening / Aquarel
Geplaatst doorkunstpeer
Eindtijd 25-12-2022 om 19:11
Jaartal1997
TechniekPastel/Krijt
Afmetingen115 cm x 87 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Harry Miedema

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Harry Miedema? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Harry Miedema. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Harry Miedema en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Harry Miedema te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Harry Miedema!

Volg het aanbod kunst van Harry Miedema te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Harry Miedema te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Harry Miedema instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Harry Miedema kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Harry Miedema!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Harry Miedema kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Harry Miedema en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Harry Miedema via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Harry Miedema of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Harry Miedema?

Kunst kopen van Harry Miedema begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Harry Miedema, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Harry Miedema. Om meer kans te maken om de Harry Miedema te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Harry Miedema! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.