Heide Dahl (1940-2014)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Heide Dahl
Heide Dahl (1940-2014)

Heide Dahl (1940-2014)

Kunstenaar

Heide DAHL (1940 - 2014)

Aangeboden items
1
Verkochte items
1
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
FA. (2 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Heide Dahl - Zeilboten op zee bij Sylt (Duitsland) kopen? Bied vanaf 25!
Heide Dahl - Zeilboten op zee bij Sylt (Duitsland)Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorPrinsenvinkenpark
Eindtijd 13-11-2022 om 19:33
Jaartal1985
TechniekZeefdruk
Afmetingen60 cm x 75 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Heide Dahl

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Heide Dahl? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Heide Dahl. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Heide Dahl en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Heide Dahl te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Heide Dahl!

Volg het aanbod kunst van Heide Dahl te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Heide Dahl te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Heide Dahl instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Heide Dahl kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Heide Dahl!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Heide Dahl kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Heide Dahl en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Heide Dahl via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Heide Dahl of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Heide Dahl?

Kunst kopen van Heide Dahl begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Heide Dahl, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Heide Dahl. Om meer kans te maken om de Heide Dahl te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Heide Dahl! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.