Helga Kos (1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Helga Kos
Helga Kos (1955)

Helga Kos (1955)

Kunstenaar

Helga KOS (Huizen 1955)

Aangeboden items
1
Verkochte items
6
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Helga Kos - onbekend | aan het hof kopen? Bied vanaf 30!
Helga Kos (1955) Nederlands onbekend | aan het hof
TechniekAcryl
Afmetingen70.8 x 76 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Helga Kos

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Helga Kos? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Helga Kos. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Helga Kos en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Helga Kos te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Helga Kos!

Volg het aanbod kunst van Helga Kos te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Helga Kos te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Helga Kos instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Helga Kos kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Helga Kos!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Helga Kos kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Helga Kos en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Helga Kos via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Helga Kos of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Helga Kos?

Kunst kopen van Helga Kos begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Helga Kos, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Helga Kos. Om meer kans te maken om de Helga Kos te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Helga Kos! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.