Helma Kotoun
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Helma Kotoun
Helma Kotoun

Helma Kotoun (XXe Eeuw)

Kunstenaar

Haar expressionistische werk is helder en spontaan. De mensen kunnen in hun eigen fantasie de mooiste gedachten toevoegen. Kotoun is altijd naar een nieuwe uitdaging op zoek en het resultaat is dan ook de vele opdrachten die zij heeft kunnen leveren aan het bedrijfsleven, o.a. EMULSION-HOLLAND, BLOEMENVEILING-AALSMEER, stichting PHILADELPHIA, V.D.D. den Hoorn, VLAMINGS OIL, zorgverzekeraar D.S.W., het maken van de kerstkaart voor de stichting RAAD van ARBEID, FITFORM-stoelen, COR BAKKER MUSIC bv, Congrescentrum Amstelveen, AmsterdamArena, BVA Nootdorp, etc. stichting SAWASDEE, GREENERY Bleiswijk, Palsgaard Denemarken, ROTARY Nederland, interieur PAAUWE, Zonnemaire, etc. Internationaal is er ook veel belangstelling, met reeds 2 expo's in Amerika, in Belgie, Italie, Denemarken, Finland en Dubai. Nog steeds wordt haar werk geinspireerd door JAZZ muziek van pianist COR BAKKER.

KOTOUN SCHILDERT IN KNOKKE-HEIST in BELGIE, WAAR ZIJ DIREKT OP DE KUST EEN FIJN ATELIER HEEFT OM TE WERKEN, MET EEN PRACHTIG UITZICHT OP DE NOORDZEE.

Zie ook http://www.kotoun.nl

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Helma Kotoun - Blauwe reigers kopen? Bied vanaf 250!
Helma Kotoun - Blauwe reigersTekening / Aquarel
Geplaatst doorbeppieadriaens58
Eindtijd 16-10-2022 om 21:59
Periode2000 t/m Heden
TechniekAquarel
Afmetingen74 cm x 94 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Helma Kotoun

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Helma Kotoun? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Helma Kotoun. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Helma Kotoun en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Helma Kotoun te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Helma Kotoun!

Volg het aanbod kunst van Helma Kotoun te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Helma Kotoun te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Helma Kotoun instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Helma Kotoun kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Helma Kotoun!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Helma Kotoun kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Helma Kotoun en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Helma Kotoun via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Helma Kotoun of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Helma Kotoun?

Kunst kopen van Helma Kotoun begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Helma Kotoun, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Helma Kotoun. Om meer kans te maken om de Helma Kotoun te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Helma Kotoun! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.