Hendricus Johannes Scheeres (1829-1864)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Hendricus Johannes Scheeres
Hendricus Johannes Scheeres (1829-1864)

Hendricus Johannes Scheeres (1829-1864)

Kunstenaar

Hendricus Johannes SCHEERES (Den Haag 1829 - 1864)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Hendricus Johannes Scheeres - "De wapensmid" - Aquarel op papier kopen? Bied vanaf 275!
Hendricus Johannes Scheeres - "De wapensmid" - Aquarel op papierTekening / Aquarel
Geplaatst doormartins
Eindtijd 26-03-2023 om 21:47
Periode1800 t/m 1899
TechniekAquarel
Afmetingen51 cm x 41 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Hendricus Johannes Scheeres

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Hendricus Johannes Scheeres? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Hendricus Johannes Scheeres. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Hendricus Johannes Scheeres en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Hendricus Johannes Scheeres te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Hendricus Johannes Scheeres!

Volg het aanbod kunst van Hendricus Johannes Scheeres te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Hendricus Johannes Scheeres te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Hendricus Johannes Scheeres instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Hendricus Johannes Scheeres kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Hendricus Johannes Scheeres!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Hendricus Johannes Scheeres kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Hendricus Johannes Scheeres en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Hendricus Johannes Scheeres via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Hendricus Johannes Scheeres of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Hendricus Johannes Scheeres?

Kunst kopen van Hendricus Johannes Scheeres begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Hendricus Johannes Scheeres, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Hendricus Johannes Scheeres. Om meer kans te maken om de Hendricus Johannes Scheeres te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Hendricus Johannes Scheeres! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.