• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Henny van der Vegt (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henny van der Vegt

Henny van der Vegt (1953)

Kunstenaar

Henny van der VEGT: (Dalfsen 1953)

Aangeboden items
2
Verkochte items
30
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (18 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Henny van der Vegt - Erotische steendruk uit 1998 - oplage 1/15 - 22246 kopen? Bied vanaf 99!
Henny van der Vegt - Erotische steendruk uit 1998 - oplage 1/15 - 22246

Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorZaansgroen

Eindtijd25-08-2022 om 22:52

Jaartal1990
TechniekLitho
Afmetingen76 cm x 61 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Laatste
kans
Henny van der Vegt - zonder titel maar met lijst! kopen? Bied vanaf 95!
Henny van der Vegt - zonder titel maar met lijst!

Grafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorKunstbedrijf

Eindtijd27-08-2022 om 22:22

Periode1945 t/m 1999
TechniekZeefdruk
Afmetingen76 cm x 76 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Henny van der Vegt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henny van der Vegt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henny van der Vegt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henny van der Vegt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henny van der Vegt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henny van der Vegt!

Volg het aanbod kunst van Henny van der Vegt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henny van der Vegt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henny van der Vegt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henny van der Vegt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henny van der Vegt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henny van der Vegt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henny van der Vegt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henny van der Vegt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henny van der Vegt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henny van der Vegt?

Kunst kopen van Henny van der Vegt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henny van der Vegt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henny van der Vegt. Om meer kans te maken om de Henny van der Vegt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henny van der Vegt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.