Henri Amédée-Wetter (1869-1928)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henri Amédée-Wetter
Henri Amédée-Wetter (1869-1928)

Henri Amédée-Wetter (1869-1928)

Kunstenaar

Henri AMÉDÉE-WETTER (Montluçon 1869 - Parijs 1928)

schilder, etser, graveur, illustrator

Biografie

Hij exposeerde op de Salon van Franse Kunstenaars van 1884, daarna op de Salon des Indépendants van 1911, evenals op de Salon van de Nationale Vereniging voor Schone Kunsten van 1911 tot 1928.

Aangeboden items
Verkochte items
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Henri Amédée-Wetter (1869-1928) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Henri Amédée-Wetter

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henri Amédée-Wetter? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henri Amédée-Wetter. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henri Amédée-Wetter en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henri Amédée-Wetter te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henri Amédée-Wetter!

Volg het aanbod kunst van Henri Amédée-Wetter te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henri Amédée-Wetter te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henri Amédée-Wetter instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henri Amédée-Wetter kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henri Amédée-Wetter!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henri Amédée-Wetter kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henri Amédée-Wetter en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henri Amédée-Wetter via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henri Amédée-Wetter of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henri Amédée-Wetter?

Kunst kopen van Henri Amédée-Wetter begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henri Amédée-Wetter, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henri Amédée-Wetter. Om meer kans te maken om de Henri Amédée-Wetter te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henri Amédée-Wetter! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.