Henri Joseph Marcette (1824-1890)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henri Joseph Marcette
Henri Joseph Marcette (1824-1890)

Henri Joseph Marcette (1824-1890)

Kunstenaar

Henri Joseph MARCETTE (Spa 1824 - Spa 1890)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Belgisch Belgisch  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Henri Joseph Marcette - Romantisch glooiend landschap met bomen kopen? Bied vanaf 150!
Henri Joseph Marcette - Romantisch glooiend landschap met bomenTekening / Aquarel
Geplaatst doorjanvanevelingen
Eindtijd 01-12-2022 om 21:52
Jaartal1882
TechniekAquarel
Afmetingen34 cm x 51 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout

Kunst kopen van Henri Joseph Marcette

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henri Joseph Marcette? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henri Joseph Marcette. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henri Joseph Marcette en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henri Joseph Marcette te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henri Joseph Marcette!

Volg het aanbod kunst van Henri Joseph Marcette te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henri Joseph Marcette te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henri Joseph Marcette instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henri Joseph Marcette kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henri Joseph Marcette!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henri Joseph Marcette kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henri Joseph Marcette en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henri Joseph Marcette via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henri Joseph Marcette of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henri Joseph Marcette?

Kunst kopen van Henri Joseph Marcette begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henri Joseph Marcette, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henri Joseph Marcette. Om meer kans te maken om de Henri Joseph Marcette te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henri Joseph Marcette! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.