• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Henriette Hubregtse-Lanzing (1879-1959)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Henriette Hubregtse-Lanzing

Henriette Hubregtse-Lanzing (1879-1959)

Kunstenaar

Henriëtte HUBREGTSE-LANZING (Maastricht 1879 - Den Haag 1959)

Aangeboden items
1
Verkochte items
11
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Henriette Hubregtse-Lanzing - Boten op een meer. kopen? Bied vanaf 60!
Henriette Hubregtse-Lanzing - Boten op een meer.

Schilderij

Geplaatst doorBertvee

Eindtijd22-05-2022 om 20:24

Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
Afmetingen34 cm x 48 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Henriette Hubregtse-Lanzing

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henriette Hubregtse-Lanzing? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henriette Hubregtse-Lanzing. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henriette Hubregtse-Lanzing en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henriette Hubregtse-Lanzing te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henriette Hubregtse-Lanzing!

Volg het aanbod kunst van Henriette Hubregtse-Lanzing te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henriette Hubregtse-Lanzing te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henriette Hubregtse-Lanzing instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henriette Hubregtse-Lanzing kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henriette Hubregtse-Lanzing!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henriette Hubregtse-Lanzing kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henriette Hubregtse-Lanzing en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henriette Hubregtse-Lanzing via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henriette Hubregtse-Lanzing of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henriette Hubregtse-Lanzing?

Kunst kopen van Henriette Hubregtse-Lanzing begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henriette Hubregtse-Lanzing, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henriette Hubregtse-Lanzing. Om meer kans te maken om de Henriette Hubregtse-Lanzing te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henriette Hubregtse-Lanzing! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.