Henry Brand (1944)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Henry Brand
Henry Brand (1944)

Henry Brand (1944)

Kunstenaar

Henry BRAND (1944)

Aangeboden items
3
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (10 x Favoriet)
filters
Henry Brand - Kleurrijk stadsgezicht kopen? Bied vanaf 290!
Henry Brand (1944) Nederlands Kleurrijk stadsgezicht
TechniekOlieverf
Afmetingen80 cm x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 290
Bied mee Bied mee
FA. (1)
Henry Brand - bloemen in vaas kopen? Bied vanaf 49!
Henry Brand (1944) Nederlands bloemen in vaas
TechniekOlieverf
Afmetingen83 cm x 73 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 49
Bied mee Bied mee
FA. (5)
Henry Brand - Fraai vierkant stadsgezicht bij dag kopen? Bied vanaf 300!
Henry Brand (1944) Nederlands Fraai vierkant stadsgezicht bij dag
TechniekOlieverf
Afmetingen75 cm x 75 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 300
Bied mee Bied mee
FA. 

Kunst kopen van Henry Brand

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henry Brand? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henry Brand. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henry Brand en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henry Brand te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henry Brand!

Volg het aanbod kunst van Henry Brand te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henry Brand te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henry Brand instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henry Brand kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henry Brand!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henry Brand kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henry Brand en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henry Brand via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henry Brand of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henry Brand?

Kunst kopen van Henry Brand begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henry Brand, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henry Brand. Om meer kans te maken om de Henry Brand te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henry Brand! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.