• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Henry Jelsma (1952)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Henry Jelsma

Henry Jelsma (1952)

Kunstenaar

Henry Theodore JELSMA (Simcoe 1952)

schilder, tekenaar, restaurator, lijstenmaker

Opleiding

1972-1976 kunstafdeling universiteit van Hamilton

1977 Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (Den Haag)

1987-1988, lerarenopleiding, Hogeschool voor de Kunsten (Utrecht)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
Canadees
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Henry Jelsma - Eik - ets - A.P. - met opdracht kopen? Bied vanaf 45!
Henry Jelsma - Eik - ets - A.P. - met opdracht

Grafiek na 1900

Geplaatst doorMiles

Eindtijd07-03-2022 om 21:00

Jaartal2015
TechniekEts
Afmetingen28.5 cm x 6.8 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout

Kunst kopen van Henry Jelsma

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Henry Jelsma? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Henry Jelsma. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Henry Jelsma en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Henry Jelsma te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Henry Jelsma!

Volg het aanbod kunst van Henry Jelsma te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Henry Jelsma te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Henry Jelsma instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Henry Jelsma kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Henry Jelsma!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Henry Jelsma kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Henry Jelsma en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Henry Jelsma via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Henry Jelsma of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Henry Jelsma?

Kunst kopen van Henry Jelsma begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Henry Jelsma, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Henry Jelsma. Om meer kans te maken om de Henry Jelsma te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Henry Jelsma! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.