Herman Heuff (1875-1945)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Herman Heuff
Herman Heuff (1875-1945)

Herman Heuff (1875-1945)

Den Haag 1875-1945 Heemstede. Graficus en schilder.Leerling van Derkzen van Angeren op de Akademie voor Beeldende Kunst in Rotterdam. Nadruk op etswerk.

Aangeboden items
1
Verkochte items
92
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Herman Heuff - Ets "Veere" kopen? Bied vanaf 25!
Herman Heuff (1875-1945) Nederlands Ets "Veere"
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen40 x 50 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 25
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Herman Heuff

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Herman Heuff? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Herman Heuff. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Herman Heuff en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Herman Heuff te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Herman Heuff!

Volg het aanbod kunst van Herman Heuff te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Herman Heuff te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Herman Heuff instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Herman Heuff kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Herman Heuff!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Herman Heuff kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Herman Heuff en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Herman Heuff via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Herman Heuff of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Herman Heuff?

Kunst kopen van Herman Heuff begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Herman Heuff, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Herman Heuff. Om meer kans te maken om de Herman Heuff te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Herman Heuff! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.